manchester city shirt kopen Paris Saint-Germain maakte van Neymar afgelopen zomer de duurste voetballer aller tijden omdat ze geloofden dat hij hen zou kunnen inspireren tot glorie in Europa. te misleiden in hun grootste wedstrijd van het seizoen op woensdagavond. Neymar kon niet voorkomen dat PSG terugzakte naar een 3-1 nederlaag tegen Real Madrid in het Bernabeu, waarbij Cristiano Ronaldo aan weerszijden van de rust scoorde en Marcelo een late derde plaats toevoegde voor de gastheren.

PSG staat nu voor een zware strijd om hun plaats in de kwartfinales te bemachtigen. Om kans te maken op het bereiken van de laatste acht, zal Neymar top moeten zijn. Eerlijk gezegd mag de Braziliaan van geluk spreken dat hij mag deelnemen aan de tweede etappe. Neymar kreeg al een gele kaart uit de eerste helft en vermeed opnieuw een boeking in de tweede helft voor een flagrante duik. Scheidsrechter Gianluca Rocchi gaf hem het voordeel van de twijfel, tot verbazing van zowat iedereen, en koos ervoor om zijn kaarten in zijn bezit te houden. zak bij die gelegenheid. "Een paar spelers hadden het geluk om op het veld te blijven", zei Michael Owen op BT Sport. "Neymar, een flagrante duik, de scheidsrechter zag het en had niet de moed om hem weg te sturen." De scheidsrechter zag het, ik dacht dat het een automatische gele kaart was, maar dat was duidelijk niet het geval." , het waren de acties van Neymar onmiddellijk na het fulltime fluitsignaal, in plaats van zijn duik, die voetbalfans op sociale media echt boos maakten. Ze merkten allemaal dat Neymar door de tunnel leek te lopen zonder de reizende supporters van PSG te applaudisseren of, meer schokkend, geen handen schudden van de spelers van Real Madrid.

Terwijl al zijn teamgenoten hun tegenstanders voetbal tenue kopen en bedrukken omhelsden, ging Neymar als eerste de tunnel in met een gezicht als de donder.