bayern munchen tenue kind Real Madrid heeft een nieuwe manager. Na een paar weken van geruchten na het verrassende vertrek van Zinédine Zidane, heeft Los Blancos een van de meest prestigieuze banen in het voetbal overgedragen aan de huidige Spaanse baas Julen Lopetegui. Hij was eigenlijk een contractverlenging overeengekomen met La Roja tot 2020 op 22 mei, maar het is bijna onmogelijk voor een ambitieuze coach om de Champions League-houders af te wijzen.

De huur is zeer goed verlopen, waarbij Lopetegui Spanje weer de kracht heeft gegeven die ze in 2012 waren na een rampzalig WK 2014 en een ondermaats EK 2016 onder Vicente Del Bosque. Isco, Marco Asensio, Sergio Ramos en Nacho Fernandez zullen ze zijn allemaal erg bekend met de nieuwe baas en de voormalige twee zullen volgend seizoen waarschijnlijk nog meer kansen krijgen in het eerste team. Het zal ook interessant zijn om te zien hoe Lopetegui omgaat met Gareth Bale en Cristiano Ronaldo, terwijl de toekomst van beide supersterren in twijfel wordt getrokken. Ronaldo in het bijzonder kijkt naar de vooravond van het vertrek van de Bernabeu en Lopetegui's citaten over zijn aartsrivaal Lionel Messi vanaf november zullen hem waarschijnlijk niet zo goed zitten. Op de vraag van de media of hij Messi de beste speler aller tijden vond, antwoordde Lopetegui :"Hij is de beste speler in de geschiedenis, daar ben ik het mee eens." We kunnen ons de blik op Ronaldo's gezicht nu wel voorstellen.

De nieuwe Real-baas sprak ook over Messi voor de vriendschappelijke wedstrijd van Spanje en deze keer gebruikte hij een andere uitdrukking om de Argentijn voetbalshirt bedrukken goedkoop te beschrijven. en waar een van de beste spelers in de geschiedenis [Messi] van het voetbal zal spelen", zei hij.