atletico madrid shirt kopen niet kan doen terwijl hij in de schaduw van Lionel Messi staat in Camp Nou. kon het zich niet veroorloven om een ​​speler de bedragen te betalen. In werkelijkheid zullen veel fans Neymar niet beoordelen, zelfs als hij schittert bij PSG - er is een reden waarom spelers als Kylian Mbappe in verband worden gebracht met verhuizingen uit de Ligue 1, en dat is omdat het is gewoon niet zo'n sterke divisie als La Liga of de Premier League. Hij heeft echter niet veel bestemmingen om uit te kiezen als hij Barca verlaat. Twee Premier League-clubs waren geïnteresseerd Yahoo Sport b

eweert dat zijn vertegenwoordigers al met beide Manchester hebben gesproken Uni ted en Manchester City deze zomer - maar geen van beide clubs was bereid om zijn verrukkelijke ontslagclausule na te leven. Geruchten over de interesse van United in de superster zijn niets nieuws. Helaas, tenzij Barça bereid was een lager bod te accepteren, past het gewoon niet in het budget van de Rode Duivels.

Frustrerend genoeg was Neymar geïnteresseerd in het project van Jose Mourinho. Om het door Qatar gesteunde PSG een extra voordeel te geven, bieden ze de aanvaller een salaris van 30 miljoen euro per jaar na belastingen. uit meer dan € 500 miljoen, dus de druk zal zeker op hem zijn om te presteren als hij de overstap maakt. Zou Neymar het bij het verkeerde eind hebben om zich bij PSG voetbaltenue met eigen naam aan te sluiten? Geef je mening in de comments.