messi shirt kopen Sinds Arda Turan in 2015 van Atletico Madrid kwam, heeft hij niet echt aan de verwachtingen kunnen voldoen bij Barcelona. De Turkse middenvelder heeft een reputatie opgebouwd als een van Europa's beste spelmakers onder leiding van Diego Simeone, maar het is moeilijk om aan voetbal in het eerste elftal te komen bij Barca.In 2016/17 genoot Turan zelfs van zijn meest vruchtbare campagne ooit met de Blaugrana, waarbij hij 13 doelpunten maakte in alle competities. SCHRIJF NU IN Wil je een GMS-schrijver worden? Meld u nu aan en dien een testartikel van 250 woorden in: http://gms.to/haveyoursay4

Maar het is duidelijk dat zijn dagen in Camp Nou geteld zijn vanwege de rijkdom aan sterren bij de club. -Germain, de Blaugrana zal iemand binnenhalen om hem te vervangen. Het middenveld is ook een gebied waar Turan heeft gevleid om te bedriegen, met Ivan Rakitic, Andres Iniesta en Rafinha stevig voor hem in de pikorde. Echter, vanwege de 30-jarige Old's voorraad kelderde sinds zijn verhuizing, aanbiedingen voor zijn diensten zijn tot nu toe schaars geweest dit venster, met Barca wanhopig om hem te ontslaan. Turan, ze zullen hun aandacht op een andere speler richten.

De ongelukkige is Andre Gomes, die volgens Marca een aanbod heeft gekregen en de Blaugrana overweegt het nu serieus, ondanks dat de Portugese international pas afgelopen zomer toetrad. Desalniettemin vertoonde de voormalige Valencia-man tegen het einde van voetbalshirt met naam kind vorig seizoen duidelijke tekenen van verbetering en het zou misschien een vergissing zijn om hem na zo'n korte tijd te verkopen.