pogba shirt kopen  miljoen bij Manchester City te laten. zijn overgestapt van Thomas Lemar van Monaco naar Mahrez van Leicester en de Algerijn "zou een overstap naar Arsenal verwelkomen."

The Gunners volgden in de zomer een soortgelijke tactiek, waarbij Wenger weigerde Sanchez naar City te laten gaan totdat er een vervanger was getekend. Bij die gelegenheid was het Lemar. Nadat een deal echter niet doorging op de dag van de transferdeadline, zorgde Wenger ervoor dat Sánchez niet bij Pep Guardiola bij het Etihad kon komen. , zal Sanchez eindelijk zijn wens vervullen en zich herenigen met Guardiola. Hoeveel Arsenal zou moeten betalen om Mahrez te contracteren, is onbekend. The Mirror heeft £ 40 miljoen geciteerd, maar het zal de club in Noord-Londen zeker iets meer kosten dan dat.

Maar net als bij Lemar in de zomer, zou Arsenal concurrentie van Liverpool kunnen krijgen. De Merseyside-club is op zoek naar een vervanger voor Philippe Coutinho nadat hij zijn verhuizing naar Barcelona voor £ 142 miljoen voltooide. Hoewel ze nog steeds geïnteresseerd zijn in Lemar - met rapporten die suggereren dat hij hun belangrijkste transferdoelwit is - zouden ze zich tot Mahrez kunnen wenden als Monaco weigert te verkopen. Arsenal kan maar beter snel hun zet doen, anders voetbaltenue kind  kunnen ze door Liverpool worden belazerd.